Haar

KEUNE HAARVERZORGING EN STYLING

Vroeger wasten we ons haar met kruiden, zachte zeep en andere natuurlijke producten. Gaandeweg deden echter steeds meer chemische stoffen hun intrede. Veel haarproducten zijn vandaag de dag bijna puur chemische producten. De bewuste consument van morgen neemt daar niet langer genoegen mee. Zij wil producten die goed zijn voor haar en voor het milieu en die uiteraard ook doen wat ze moeten doen. Daarom heb ik gekozen voor de producten van Keune.

Met de producten van Design kan iedere style gecreëerd worden. De producten hebben allemaal een hold- en glans factor. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor minimale hold of glans en 10 voor maximaal.

KEUNE CARE

Keune Care is een verzorgingslijn voor elk type haar bestaande uit hoogwaardige ingrediënten en mineralen. Bijvoorbeeld voor gekleurd haar, krullen, fijn/futloos haar en voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Voor iedereen het ideale verzorgingsproduct dus.

BLEND STYLING

Individualiteit is iets om te vieren. Daarom is Blend ontworpen: om je persoonlijkheid te onderstrepen, waar je ook vandaan komt of heengaat. Haar is bedoeld om mee te spelen, om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een shape of stijl creëert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis.

De favorieten van Chris:

  • Keune-Blend: Shape, ideale textuurcrème voor een funky look bij kort haar.
  • Keune-Blend: Fiber wax, geeft body, volume en structuur zonder het haar te verzwaren.
  • Keune-Design: Volume powder, geeft het haar extreem veel volume vanaf de haaraanzet.
  • Keune-Design: Salt mist, beschermt, geeft volume en een matte textuur, ideaal bij opgestoken haar.
  • Care Keratin smooth: herstelt de vochtbalans in het haar, maakt het haar minder statisch en aanzienlijk gezonder.